27/06/2021 tarihinde Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel , Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Özbay Sabak ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapıldı.
Toplantıda karşılıklı fikir alış verişinde bulunularak eğitim bayramının 24-26 Eylül 2021 tarihlerinde yapılması kararlaştırıldı.

Eğitim Bayramı programının pandemi koşulları göz önünde bulundurularak ilerleyen günlerde detaylandırılmasına karar verildi.
Yine toplantıda Besni’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının liderleriyle 8/7/2021 Perşembe günü akşam 20.30’da Zoom programı üzerinden yemi bir toplantı yapılmasına, daha sonraki bir tarihte ise vakıf yöneticilerinin Besni’ye ziyaretleriyle Kaymakam, belediye başkanı ve diğer yetkililerle karşılıklı istişarede bulunularak bayram programının hangi koşullarda nasıl yapılacağına ilişkin bir toplantı yapılmasına karar verildi.
Gerek Sayın Kaymakam ve gerekse diğer yönetici ve vakıf üyeleri araya giren pandemi sonrasında yeniden eğitim bayramının yapılacak olmasından duydukları memnuniyetlerini dile getirdi. Bu yıl yapılacak olan eğitim bayramını coşkuyla kutlanacağına ve yüksek katılım olacağına ilişkin beklenti ve temennilerde bulunuldu.

Vakıf başkanı Andan Özbay Sabak yaptığı değerlendirmede, sayın kaymakam, sayın belediye başkanı, sayın ilçe milli eğitim müdürünün vakfımızın en başta gelen paydaşları olmasından, pozitif yaklaşımlarından ve ilgi-alakalarından duydukları memnuniyetini dile getirdi.

Categories:

Tags: