Biyokimya Uzmanı Prof. Dr. Nezih Hekim’in konuk olduğu ve İbrahim Bağış’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Aşk ve Aşk’ın Kimyası” konulu panelimiz.

Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanı Bahadır Kaleağası’nın konuk olduğu ve Şaban Çağıran’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Dünya Nasıl Değişiyor, Türkiye Nereye Gidiyor?” konulu panelimiz.

İnşaat Mühendisi  Şair Ali Arslan & Ozanımız Aşık Fani Afşin’in katıldığı ve Şaban Çağıran’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Besni’li Şair ve Ozanımız ile Şiir Sohbeti” konulu panelimiz.

Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzm. Dr. Mustafa TORUN’un katıldığı ve Bekir GÜNEŞHAN’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Covid Şeffaflık” konulu panelimiz.

Prof. Dr. Barış Metin & Doç. Dr. F.Rezzan Ünalp’in konuk olduğu ve Bekir Güneşhan’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Özgürlük ve Bağımsızlığa Giden Yolda 19 Mayıs” konulu panelimiz.

Gazeteci Yazar Banu Avar’ın konuk olduğu ve Asım Öcal’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Gündeme Dair” konulu panelimiz.

Transandantal Meditasyon Öğretmeni Dr. Albert Baruh & Transandantal Meditasyon Öğretmeni Dr. Vesile Baruh’un katıldığı ve Andan Özbay Sabak’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Yaratıcı Zeka Biilimi / İnsan Bilincinin Sınırları” konulu panelimiz.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’un katıldığı ve İbrahim Bağış’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Pandemi Sürecinde Adıyaman Üniversitesi Neler Yaptı?” konulu panelimiz.

Besni Kaymakamı Nazlı DEMİR, Besni Belediye Başkanı Mehmet EMRE ve Vakfımız başkanı İbrahim BAĞIŞ’ın konuk olduğu ve Prof. Dr. Mustafa ALTINTAŞ’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Besni ve Geleceği Birlikte Düşünelim” konulu panelimiz.

Tarihçi ve Yazar Sinan MEYDAN’ın konuk olarak katıldığı ve Vakfımız başkanı İbrahim BAĞIŞ’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Atatürk ve Ortak Bilincin Önemi, Yüzyılın Kutup Yıldızı” konulu panelimiz.

Gazeteci Abbas GÜÇLÜ, Yeni Kuşak Köy Ünstitülüler Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Kemal KOCABAŞ ve Eğitim-Sen. Genel Sekreteri Özgür BOZDOĞAN’ın konuk olarak katıldığı ve Mehmet KABAN’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Pandemi Döneminde Eğitim ve Öğretim” konulu panelimiz.

Nefes Eğitmeni ve Yaşam Koçu Nazan ÖZBAY’ın konuk olarak katıldığı ve Vakfımız Başkanı İbrahim BAĞIŞ’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Değişen Dünya, Farklı Bakış Açıları” konulu panelimiz.

Yrd. Doç. Dr. Erol ERGÜLER’in konuk olarak katıldığı ve Şaban ÇAĞIRAN’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Entagratif Tıp ve Holistik Şifa” konulu panelimiz.

Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil AKKANAT’ın konuk olarak katıldığı ve moderatörlüğünü Vakfımız Başkanı İbrahim BAĞIŞ’ın yaptığı ”Türk Alman Üniversitesi Eğitim Modeli” Konulu panelimiz.

Yazar, Şair, Gazeteci Hasan EMRE’nin konuk olarak katıldığı ve Moderatörlüğünü Şaban ÇAĞIRAN’ın yaptığı ”Eski Besni’den Yeni Besniye Yolculuk” Konulu panelimiz.

Prof. Dr. Haydar BAĞIŞ’ın konuk olarak katıldığı ve Şaban ÇAĞIRAN’ın moderatörlüğünü üstlendiği ”Genom Çağında Genetiğin Geldiği Nokta” Konulu panelimiz.

Şaban ÇAĞIRAN’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Bekir SABAK’ı Anma Günü” Panelimiz

Bahadır KALEAĞASI’nın konuk olduğu ve Şaban ÇAĞIRAN’ın moderatörlüğünü üstlendiği ”Dünya Nasıl Değişiyor?”, ”Türkiye Nasıl Etkileniyor?”, ”Yaşamımız Nasıl Olacak?” konulu panelimiz.

Alphan MANAS’ın konuk olduğu ve Şaban ÇAĞIRAN’ın moderatörlüğünü yaptığı ”Covid-19 Sonrası Bizi Neler Bekliyor?” konulu panelimiz.